test

Lenker

Selbutunet
Leiligheter med mini kjøkken/felles oppholdsrom (30 sengeplasser),
møterom, konferanse og selskapslokaler, catering, lekerom, døgnåpent
solarium og driving range.Rundt anlegget ligger en flott 9-hulls skogsbane ˆ og elva Nea tilbyr
flotte muligheter for fiske og naturopplevelser. Selbutunet har en sentral
beliggenhet ˆ 5 min til Selbu sentrum, 10 min til Granby Gård.
Pilegrimsleden – Romboleden
Granby Gård ligger like ved Romboleden og har overnattingstilbud til pilegrimsvandrere.
Selbumat
Solveig Stene har drevet egen gård i 30 år og benytter seg av melk og kjøtt fra egen gård i sin videreforedling på Selbumat
Egne oppskrifter og lokal tradisjon er viktig i utviklingen av Selbumat
Ellers benyttes lokale råvarer som vilt, bær og ost fra Selbu Meieri til produksjon av spennende retter hos Selbumat
Drommedar Kaffebar
Dromedar Kaffebar er nåtidens nær pub, et sted hvor de ansatte er på hils med alle kundene, et sted hvor du kan møte dine naboer til en kopp kaffe, et sted hvor du kan invitere din hjertes utkårede på det første stevnemøtet (hvor ellers kan du gi han/henne en cappuccino med hjerte ?)
Marienborg
Marienborg Gjestgiveri har over 100 års erfaring med å ta seg av reisende og ferdafolk med husly og mat. Gjestgiveriert har 15 sengeplasser fordelt på enkeltrom og dobbeltrom, flere stuer og spisesal til c.a. 45 gjester.
Norsk Kulturarw
Norsk Kulturarv er ein ideell stiftelse som har som formål å bidra til vern av kulturarven gjennom berekraftig bruk. Stiftelsen har som motto: Vern gjennom bruk.Næringsutvikling med basis i kulturminne er nødvendig for å skaffe inntekter som kan bidra til å ta vare på det fantastiske mangfaldet kulturarven vår har.
Selbusjøen Hotell & gjestegård
Selbusjøen Hotell & Gjestegård åpnet sine dører som hotell i 1988, etter en betydelig ombygging og utbygging. Hotellet har i dag 58 rom/116 senger for overnatting, og det er også tilrettelagt for funsjonshemmede på rommene, samt heis. Det er også i tillegg egen fløy for allergikere
Bjørkhov
Restaurant, keramisk produksjon, galleri, håndverk og kunstutsalg.
Med unike møte/ kurs og selskapslokaler. Alt dette i sentrum av Selbu Kommune.
Norsk Radiomuseum
Norsk Radiomuseum i Selbu har tatt for seg radiohistorien fra 1890 og frem til 1980 og viser både tidsbilder, musikk og radioprogram fra de forskjellige periodene.
Det er i hovedsak konsentrert rundt produksjonen i Norge og spesielt blant de største.
Det Nytter
Inger Grandby var insiativtaker til oppstart av netverket. Det Nytter er et frivillig nettverk av tidligere rusavhengige som i dag lever helt vanlige liv, med arbeid, skole, familie og venner. Vi har erfart at det nytter å ta tak i sitt eget liv, og vi har opplevd verdien av at andre har brydd seg.
Selbu Kommune
I Selbu kommune vil vi gjennom samspill ha fornøyde innbyggere og stolte ansatte ved å legge til grunn disse verdier: Engasjement, Positivitet, Respekt, Omtanke, Åpenhet
Selbu Bygdemuseum
Selbu Bygdemuseum holder til i Selbu gamle prestegård som ligger i Selbu sentrum, like ved Selbu kirke. Prestegården ble bygd i 1745 under presten Peter Eilert Kaasbøl Rosenvinges tjenestetid (1701-66). I 1914 ble det bygd en ny prestebolig og den gamle ble overtatt av kommunen og tatt i bruk som kommunehus i årene 1922-1971. Rundt 1980 ble den gamle prestegården omgjort til Selbu Bygdemuseum. Anlegget ble fredet i 1927.

I museumsbutikken kan man få kjøpt diverse lokalhistorisk litteratur, strikkede produkter, museumskopier, leirsteiner, postkort etc

Stjørdal Næringsforum
Stjørdal Næringsforum er en medlemsorganisasjon som skal fremme næringslivet i Stjørdal og slik bidra til økt verdiskaping i eksisterende bedrifter og bedret grunnlag for nyetableringer.
Selbu Næringsforum
er en frittstående og selvstendig organisasjon med formål å fremme næringslivet i Selbu.

SNF ble stiftet i 2002 etter initiativ fra Selbu Næringsforening.
Det norske utvandrersenteret
Det norske utvandrersenteret dokumenterer, forsker og formidler historien om norsk ut- og innvandring, og arbeider for å skape bedre kunnskap om og større forståelse for de prosesser som knytter seg til migrasjon som fenomen.